Relining kostnad? Kvalitet till rätt pris Ta emot en offert för relining i Stockholm

Vill du ha Offert? Fyll i era uppgifter för återkoppling & platsbesök

När ni kontaktar oss och är intresserade av vår kostnad för relining av avlopp får ni gärna så ingående som möjligt beskriva fastigheten som arbetet skall utföras i. Vi erbjuder oss också att göra ett hembesök så att vi får en chans att se fastigheten och studera avloppssystemet innan vi skickar en offert.

Vilket pris för relining som kommer gälla beror på flera faktorer, bland annat på hur omfattande rörsystemet i fastigheten är. När ni har tagit emot ett förslag på pris för relining av rör har ni möjlighet att överväga det i lugn och ro innan ni avgör om ni vill anlita oss för arbetet. Väljer ni att gå vidare med vårt erbjudande inleder vi arbetet när det passar er, och gör tillsammans upp en tidsplan för projektet. Vid en rörinfodring behöver man inte riva upp väggar eller golv , vilket gör att den kostnad för relining av avlopp ni får betala är lägre än vid ett komplett stambyte. Arbetar vi i flerfamiljshus aviserar vi de boende om vilka tider avloppen inte går att använda under den tid arbetet pågår.

Många lyckade projekt med infodring av rör Letar ni efter en erfaren aktör för relining i Stockholm?

Relining Stockholm har många nöjda kunder Vi tackar alla våra kunder för deras omdömen

Stamspolning av villa med gamla avloppsrör. Strukturerad och tydlig offert med ett bra pris. Företaget stötte på några problem inuti rören när arbetet pågick men de kunde åtgärda dem själva.

Eugeni och Alba Stamspolning Sollentuna

Något var tokigt med våra vattenlås i badrummet så det stank verkligen avlopp i hela bostaden. Vi ringde firman sent en eftermiddag och fick hjälp redan samma kväll.

Frida och Pontus VVS-jour

Styrelsen i föreningen ville anlita ett seriöst företag för att göra en infodring av avloppsrör. Valet föll på SveBygg Totalentreprenad och det är ett val vi är väldigt nöjda med. Vi rekommenderar dem!

BRF Svavelstickan Relining avloppsrör

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Ett säkert val för era avloppssystem