Avloppsrensning Stockholm Jour med avloppsspolning i Stockholm

Ett stopp i avlopp kommer aldrig lägligt, och i vissa situationer kan det vara svårt att själv få bukt med problemet. När ni står inför en sådan situation är ni välkomna att ta kontakt med oss för att få hjälp med det problem ni har. Vi kan även rycka ut på obekväma arbetstider om ni exempelvis får ett stopp i toaletten sent på eftermiddagen eller kvällen. Vi arbetar inom en 100 kilometers radie från Stockholm, vilket innebär att vi även står till förfogande för er som bor i Huddinge, Uppsala och Södertälje. Vid en spolning använder vi oss oftast av högtryck som smidigt frigör passagen inuti rören.

Boka ett hembesök Avloppsrensning Stockholm hjälper er

Vi ser gärna att ni kontaktar oss om ni vill rensa avlopp i er fastighet och önskar att en erfaren firma tar på sig arbetet. Om ni vill göra ett planerat arbete kan vi besöka er på förhand för att inspektera avloppssystemet, och ser vi att en spolning är nödvändig bokar vi in en tid för det. I samband med besöket får ni även en möjlighet att ställa frågor om förfarandet och arbetets omfattning.

Avloppsrensning utan kemikalier

Eftersom vi använder oss av högtrycksspolning för att rengöra avloppen kommer ni inte bidra till att kemikalier kommer ut i grundvattnet. Vår metod är effektiv och kan enkelt lösa upp stopp som sitter högre upp i rören. Skulle det vara så att alla stammar behöver rengöras kan vi även hjälpa er med det.

Rörspolning med goda resultat

Vi har en lång sammanlagd erfarenhet på vårt företag av att göra högtrycksspolning av avlopp, och kan anlitas av privatpersoner, BRF och andra företag för ändamålet. När vi gör en avloppsspolning i Stockholm är vi noga med att säkerställa att vi lämnar lokalerna i det skick de var i när vi anlände, så vi städar alltid noga efter oss. En högtrycksspolning kräver inte att man gör ingrepp i konstruktionen och kan oftast utföras direkt, vilket gör att vi kan åtgärda era rörstopp snabbt och smidigt.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om avloppsspolning

Anlitade företagets VVS jour för att rensa våra avlopp som hade dålig vattenavrinning. Rörmokaren var snabbt på plats trots obekväm arbetstid och kunde fixa stoppet direkt. Bra bemötande och möjligt att använda ROT.

Amanda och Simon Avloppsrensning

Sommarstugans avlopp behövde en ordentlig rensning och vi tog hjälp av SveBygg Totalentreprenad. Ett felfritt arbete till ett riktigt bra pris! Vi kan med glädje rekommendera dem till andra i samma situation!

Pia J. Rensning avlopp

Vi bor i utkanten av Uppsala och hade under en längre tid haft problem med våra avlopp i badrummet, speciellt i golvbrunnen. Vi fick den hjälp vi behövde och tips om hur vi undviker stopp i framtiden, kort och gott ett väldigt proffsigt företag att ha att göra med!

Martina och Johan Stopp i avlopp

Avloppsspolning Stockholm - för en säker rörspolning Samarbetspartners, försäkringar och certifikat

Det har alltid varit viktigt för oss på Avloppsspolning Stockholm att våra kunder skall känna sig trygga med att låta oss göra arbeten i en fastighet. För er och våra anställdas säkerhet har vi heltäckande försäkringar och använder oss av ID06 på de arbetsplatser där det är erforderligt. Vi har en stor och modern maskinpark som vi använder oss av i vårt dagliga arbete, och tack vare att utrustningen är vår egen kan vi också erbjuda ett bra pris för avloppsrensning. Självklart är vi registrerade för F-skatt så att privatpersoner kan använda sig av ROT-avdraget.