Om oss Ett mångsidigt bygg- och VVS-företag i Stockholm

SveBygg Totalentreprenad är ett företag som utgår från ett brett verksamhetsområde. Varje år utför vi flera uppdrag inom bygg och anläggning, varierande markarbeten, erbjuder jourtjänster och är experter på bland annat stambyten och relining i Stockholm.

 

Vi anlitas också för den löpande driften och förvaltningen av kommersiella lokaler, privatbostäder och kontor samt åtar oss uppdrag som faller inom ramarna för nyproduktion. Eftersom vårt verksamhetsområde är så brett är vi noga med kompetensen som finns inom företaget. Vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och fokuserar på teknik och arbetsmiljö så att vi kan leva upp till högsta möjliga standard.

Vill ni boka ett platsbesök? Återkoppling inom 48h.

Vi anpassar och skräddarsyr vårt arbete efter de behov ni har, oavsett vad uppdraget gäller!

Kunnig och serviceinriktad personal

Micke

Mikael Ossa
Kundansvarig
08-557 69 411
offert@stockholmrelining.com

Många kompetenser under samma tak

Utöver vår egen personal samarbetar vi med andra yrkesgrupper som har relevant behörighet inom sina områden. Vi kan bland annat ta in certifierade elektriker och plattsättare, samt hantverkare som genomgått fallskydds- och skyliftutbildning. Vår mångsidighet har gjort oss intressanta för många olika kundgrupper, varav några tidigare som vi utfört uppdrag åt är Hemfosa, Friskis & Svettis och HSB. Vårt väl genomtänkta arbetssätt bådar för att ni betalar en rättvis kostnad för relining, stambyte eller något annat arbete ni är intresserade av att överlåta i våra händer.

Vi arbetar miljö- och målmedvetet för felfria resultat

Inför varje projekt upprättar vi en Byggtrygghetsplan som involverar riktlinjer för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Tack vare den här planen får vi full kontroll och översikt över vårt arbete och hur det framskrider, vilket minimerar mängden tidsspill och felaktigheter. Vårt ständigt pågående kvalitetsarbete handlar om att vi alltid skall leverera i tid, och att våra kunder skall få ett resultat som är oklanderligt – oavsett storlek på projektet vi har tagit hand om.

Med oss är ni i säkra händer Fullt försäkrade och korrekta behörigheter samt certifikat